ápr
6

Cikkek

| Szerző: Zsu The Host | 7:33 pm

Három érdekes cikket találtam.

Az egyik számomra több okból is jelentős: Már több mint 1 éve nem dolgozom, és bár mindig igyekszem valamivel elfoglalni magam, azért ennyi idő alatt szinte elkerülhetetlen, hogy néha elkapjon az unalom... A másik ok, hogy sajnos öcsém sem dolgozik, bár már 1 éve elvégezte a kertészeti sulit, nem talál munkát...

A második cikk a gyermekkori elhízás esetében, elsődleges felelősként a szülői magatartást emliti, a genetikai és a társadalmi viszonyok mellett.

A harmadik cikk aktualitását akár a húsvét is adhatja vagy az a megállapítás, hogy bőjt utáni, az ünnepi alkalom okán rendezett "nagyszabású" étkezések után, a szervezetnek jólesik egy kis pihenés, méregtelenítés formájában. Ez az írás a zöldségfélék előnyös hatásait ecseteli.

Remélem, tudok adni valakinek hasznosat azzal, hogy ezeket itt megjelöltem :D

A bejegyzés trackback címe:

https://zsu-the-host.blog.hu/api/trackback/id/tr671899761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása